Bemanning

 
Tesia AB - Bemanning, Utbildning, Hemtjänst
  Start   |   Vi bemannar    |    Intresseanmälan    |    Behov av bemanning          Om Tesia    |    Kontakta oss
   

Auktoriserat bemanningsföretag

Tesia är ett auktoriserat bemannings-företag som har hjälpt våra uppdrags-givare runt om i landet sedan år 2000.
Vår kunskap inom personalrekrytering gör oss till en arbetsförmedlare såväl för sökande och arbetsgivare. 

Klicka på auktorisationslogon för mer information på deras hemsida.

 
Stora möjligheter
Att arbeta för Tesia som är ett stabilt och flexibelt företag innebär stora möjligheter för dig som anställd att få ett varierat arbete. Tesia har ramavtal med kunder i hela Sverige.
 
 

Vi behöver förstärkning


Vi söker erfarna sjuksköterskor för arbete runt om i landet. Gör en intresseanmälan och ange vilket område du vill arbeta i och även vilken kompetensnivå du har inom yrket. Vi vill arbeta långsiktigt med våra kunder och för att nå dit behöver vi kompetent personal, detta genom ett nytt och lyckat koncept i branschen samt att ha goda villkor för personalen i form av boende, resa och lön. Vi är en arbetsgivare värd att kontakta.

För mer information ring 0522-14002. Ange bemanning.
 


Boendechef


Vi söker för kunds räkning en chef på ett mindre privat boende med inriktning psykiatri. Du som söker måste vara utbildad sjuksköterska med erfarenhet inom psykiatri. Uppdraget löper årsvis och startar enligt överenskommelse. Tjänsten är 100%, måndag-fredag, dagtid. Sök tjänsten via vår intresseanmälan, ange boendechef.
 

Intresseanmälan
Vill du ingå i vårt team som tim-, fast- eller projektanställd. Fyll i vår intresseanmälan så lägger vi upp dig i vår databas. När vi har ett uppdrag som matchar din profil kontaktar vi dig.

Vidare till intresseanmälan >>