Om oss

Tesia är en valbar utförare som sätter människor i fokus. Vår målsättning är att du ska må bra och känna dig delaktig i besluten kring din vård. Därför vill vi arbeta flexibelt, individuellt och förebyggande med dig och dina anhöriga.  

 

Vi är ett auktoriserat vårdföretag sedan år 2000. Vi har gedigen erfarenhet inom vård och omsorg med personal utbildad till undersköterskor/vårdbiträde, sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor. Vi arbetar ständigt för att du ska få ett professionellt och engagerat bemötande i en säker och trygg miljö.  

Idag erbjuder vi insatser och tjänster i Uddevalla och Sotenäs kommun efter biståndshandläggarens beslut. Du som är biståndsbedömd kommer självklart att få den hjälp som tidigare är beslutat.  

Hos Tesia uppmärksammar och uppmuntrar vi dina åsikter, intressen och behov såväl som dina anhörigas. Tillsammans med dig utvecklar vi en bättre och modernare äldreomsorg. 

Tesia – ett auktoriserat vårdföretag

Tesias auktorisation innebär att en granskning skett av auktorisationsnämnden och godkänds av Kompetensföretagens styrelse.  Auktorisationen innebär att Tesia som arbetsgivare uppfyller nämndens krav som seriös arbetsgivare. Detta innebär att vi bland annat har tecknade kollektivavtal för de avtalsområden vi verkar i, genomgått Kompetensföretagens kollektivavtalsutbildning, har anställd personal och bedriver verksamhet i Sverige. Det innebär också att vi säkerställer våra underleverantörers seriositet, inte har restförda skatter och avgifter samt i övrigt har ordnad ekonomi. 

Vår auktorisering är en kvalitetsstämpel för våra uppdragsgivare, alltså kommunen, såväl som för våra brukare.